Интернет-библиотека ОченьМногоКниг: читай-качай!

Книги серии «Максимум Райд»

Эта серия относится к следующим жанрам: Детективы и Триллеры, Триллер
В этой серии представлено творчесво следующих авторов: Патерсън Джеймс

 Название
 Автор
 Жанр
Ангелският експеримент , часть 1.

Шест деца, без семейства и дом, бягат, за да спасят живота си. Всъщност направо летят, защото Макс Райд и нейните приятели притежават много и най-различни необичайни способности. Но те не знаят откъде идват, кой ги преследва, защо са различни от всички останали хора… и дали са предопределени да спасят човечеството, или да го унищожат.


Джеймс Патерсън е сред най-популярните автори в света. Неговите книги са продадени в 16 милиона екземпляра само в Северна Америка. Той е първият писател, оглавил едновременно класацията на New York Times за книги за възрастни и за деца. Носител на редица престижни международни награди, сред които „Едгар“, „Трилър на годината“ и „Автор на годината“.


„Ангелският експеримент“ е дебютната книга за тийнейджъри на Джеймс Патерсън. Подобно на останалите му творби и тя моментално се нарежда в класацията за бестселъри на редица авторитетни издания. Романът е преведен на над 20 езика, а правата за екранизацията са закупени от Columbia Pictures.

„Непрекъснат екшън съпровожда това спиращо дъха приключение от началото до края… Скорост и много вълнуващи обрати.“

Kirkus Reviews
 
Училището свърши — завинаги , часть 2.

Ако вече сте прочели първата част от приключенията на Макс Райд — „Ангелският експеримент“, просто отворете и се дръжте здраво. Тази книга ще ви отнесе.


Останалите от вас — къде бяхте досега?


Запознайте се с Макс, Зъба, Иги, Ръч, Газа и Ейнджъл, шест незабравим деца, които имат един малък проблем. Преследвани са от убиец.

Но кой е той?

Всъщност положението е много по-лошо. Макс е убедена, че под кожата й има имплантиран микрочип, които помага на онези да ги откриват.

НАВСЯКЪДЕ… по всяко време.


ИМА И ОЩЕ!

ТЯ И ОСТАНАЛИТЕ ТРЯБВА ДА СПАСЯТ СВЕТА.

НО ОТ КОГО? КОГА? КАК?


Макс няма да се спре пред нищо, за да открие отговорите на тези въпроси и да защити семейството си. В едно нещо обаче е убедена: отговорът се крие във факта,

ЧЕ ШЕСТИМАТА МОГАТ ДА ЛЕТЯТ.

 
Спасяването на света и други екстремни спортове , часть 3.

Това е краят, приятели!


Но ви обещавам, че ще полетите както никога досега с това невиждано приключение; ще станете свидетели на битки, достойни за големия екран; и ще се смеете, докато ви потекат сълзи.


ВЯРВАТЕ, ИЛИ НЕ, ДОРИ ИМА РОМАНТИКА.


Но всички добри неща — а като се замисля и лошите, немислими неща, трябва да свършат някой ден. И, опасявам се, този момент дойде.


Или ще спасим света, или ще изгорим с него. И имам предвид всички — дори ти, верни читателю, защото именно ти имаш основна роля в тази история.

— Макс

 

 Жанры книг


 Новые обзоры