Интернет-библиотека ОченьМногоКниг: читай-качай!

Биков Василь - книги автора

Творчество автора (Биков Василь) представлено в следующих жанрах: Проза, О войне, Историческая проза

 Название
 Серия
 Жанр
Альпійська балада

З фашистського концтабору втекло кілька полонених. Солдат з Білорусії й італійська дівчина опинилися поряд…

Про небезпечні пригоди, яких довелося зазнати героям твору, про щастя і горе, яке випало їм на долю, про самовіддане кохання, перед яким відступає навіть смерть, ви довідаєтесь, прочитавши цю хвилюючу повість.


Переклала з білоруської Галина Вігурська.

Серия:
 
Круглянський міст

У книзі представлені твори білоруського письменника Василя Бикова, які охоплюють практично весь період його творчості: «Круглянський міст», «Пастка», «Покохай мене солдатику», «Вовча яма», «Афганець».

Книга адресована широкому колу читачів.

Серия:
 
Мертвим не болить

До книги народного письменника Білорусії увійшли роман "Мертвим не болить", повісті "У тумані", "Облава". Роман "Мертвим не болить" - найбільш автобіографічний твір письменника, тематично повязаний з подіями Великої Відчизняної війни на Кіровоградщині. Повісті "У тумані" і "Облава" - найновіші твори письменника. У повісті "У тумані" розповідається про події перших місяців фашистської окупації нашої Батьківщини. Повість "Облава" звучить як реквієм над жертвами сталінських репресій трагічної епохи розкоркулення. Усі твори пройняті глибоким психологізмом, їм притаманна гострота сюжету і безстрашна правда.

Серия:
 
Піти й не повернутися

До книги відомого білоруського радянського письменника, лауреата Державної премії СРСР, ввійшли повісті — «Обеліск», «Дожити до світанку», «Сотников», «Піти й не повернутися» — про героїзм радянських людей у роки Великої Вітчизняної війни.


Серия:
 

Схожие по жанру новинки месяца

 Жанры книг


 Новые обзоры