Интернет-библиотека ОченьМногоКниг: читай-качай!

Гридін Сергій - книги автора

Творчество автора (Гридін Сергій) представлено в следующих жанрах: Детское, Детская литература, Проза, Современная проза, Детские приключения

 Название
 Серия
 Жанр
Дорослі зненацька

Шістнадцятилітній Тимко звик бути самостійним. Попри те, що інколи хлопцеві бракує тата, який пішов від них з мамою, коли Тимко був ще маленький, він намагається не закидати школу і знайти якийсь підробіток. Все змінюється, коли Тимко вперше закохується і втрачає голову. Тепер і йому, і його коханій — п’ятнадцятилітній Юлі — доводиться дуже швидко подорослішати і стати відповідальними за нове життя. А це геть непросто, коли сам ще майже дитина.

Серия:
 
Теплі історії про кохання

Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі — зворушать до сліз. Солодкого читання та радості кохання!

ISBN 978-966-2665-33-8

© Брайт Стар Паблішинг, 2015

Серия:
 
Не такий

Ця книга вражає своєю відвертістю. Про школу, родину, суспільство, полишених самих на себе дітей, і взагалі про життя, яким воно є — без прикрас і без купюр, сповнене суворих реалій і випробувань. Може, хтось скаже, що бути дитиною, тим паче підлітком — просто. Але якщо ти відрізняєшся від решти, скажімо, надмірною вагою, тобі не оминути зневаги і знущань однолітків і навіть дорослих. Однак у тебе залишається шанс знайти в собі силу піднятися над своїми образами, зусиллям волі змусити себе стати «таким», який порятує не лише себе, а й простягне руку допомоги слабшому.

Серия:
Скачивание и чтение запрещены по просьбе уважаемого Автора
Незрозумілі

Можна витерпіти безвихідь і дочекатися, здавалося, недосяжного кохання, якщо бути справжнім, мати друзів і відвагу постояти за них як друг. Якщо вміти розуміти і ставати зрозумілішим Такими є шлях і досвід юного героя цієї повісті, сповненої драматичних напружень, неординарних пригод і щемливих переживань.

Серия:
 
Федько у пошуках чупакабри

Хто в дитинстві не мріяв про скарби? Хто не ховався від жаху під ковдру у темній кімнаті, слухаючи страшні оповідки? У кого не бігали мурашки по шкірі від передчуття зустрічі з невідомим? Це був ти!? Тоді саме для тебе ця книга!

Весела, насичена подіями історія про добре відомого віруса Федька та його друзів. Познайомся з новими героями, поринь у вир пригод РЕАЛЬНОГО світу!

Серия:
 

Схожие по жанру новинки месяца

 Жанры книг


 Новые обзоры